Bye bye razor, hello laser!

We kennen het allemaal, die niet aflatende strijd met ongewenste haartjes. Of niet? Dan ben jij one of the lucky few. Maar al die anderen die quasi dagelijks in de weer zijn met een scheermesje of knoeien met de wax: ik zie jullie.

Vraag jij je ook soms af hoeveel tijd en geld je al spendeerde aan al dat ontharen? Een scheermesje hier en daar, de zoveelste bus scheerschuim, het gehele Veet-assortiment uittesten, de afspraken bij de waxbar, de tussentijdse plukmomentjes met pincet… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Ik kan je alvast een geheim verklappen: met een laserbehandeling win je tijd én geld. Zie het als een investering in jezelf. Het lijkt misschien wat duurder, maar aan het einde van de rit ben je toch goedkoper af. En permanent haarloos. Klinkt als een win-winsituatie, nee?

To shave or not to shave? 

Scheren is snel en makkelijk, maar helaas ook uitzichtloos. Je verbruikt talloze mesjes en die zijn vaak nog eens van plastic. Al na een paar dagen duiken de stugge stoppels op, om nog maar te zwijgen van ingegroeide haartjes en rode bultjes. Je benen zijn welgeteld drie uren glad.  Bovendien is het een hoge kost: je koopt levenslang scheermesjes en scheerschuim, terwijl je haartjes alleen maar stugger worden en absoluut niet in aantal afnemen. Er lijkt simpelweg geen einde aan te komen. Een Brits onderzoek toonde aan dat vrouwen gemiddeld €7400 kwijt zijn aan scheermateriaal en maar liefst 8 weken van hun leven integraal spenderen aan het gevecht met hun beharing. Een sisyfusarbeid, quoi.

Wat met wax?

Wax, dat is niet alleen pijnlijk voor jou, maar ook voor je huid is wax niet altijd even lief. En je zit met die vervelende wachttijd waarin je haren terug moeten groeien, waardoor je op een of andere manier toch altijd wel haar hebt staan en je soms uit pure wanhoop weer naar het scheermes grijpt. Ook hier is een hoge kostprijs aan verbonden, en het is eveneens tijdrovend. Laat staan als je zelf aan het knoeien gaat met wax en strips. Jarenlang geduld uitoefenen om fijnere, zachtere haren te bekomen en dan twee weken haarvrij kunnen zijn: niet echt bevredigend voor een langetermijnaanpak. 

Leve de laser! 

Tja, kijk, het is duidelijk. Drop the razor, leve de laser! En weg met de wax, laseren is de max! De nieuwse Milemasman diodelaser vernietigt de haarzakjes zodat er nooit meer een haar kan groeien. De behandeling is zo goed als pijnloos, al is de bikinizone natuurlijk wel het gevoeligst. Na een aantal sessies volgt, indien nodig, een jaarlijks onderhoud. 

Het is een duurzame investering, want alles opgeteld ben je met een laserbehandeling goedkoper af. Tijdswinst boek je ook, want zo’n behandeling duurt niet lang en is lekker efficiënt. Het resultaat is een satijnzachte huid, voor eeuwig en altijd (mits de jaarlijkse onderhoudsbeurt, natuurlijk)!

Satine

Het is dus bij Satine te doen! Belangrijk is wel dat je je goed informeert als je kiest voor laserontharing. Op onze site vind je alle info die je nodig hebt. Bij twijfel laat je een gratis analyse uitvoeren zodat je weet of je in aanmerking komt. De laser ladies van Satine zijn deskundig opgeleid. Bij ons ben je in zachte, professionele handen. Ons toestel is van Europese herkomst. En de prijs-kwaliteitverhouding zit echt wel, euhm, snor! 

Dus hopelijk tot snel, bij ons of in een van onze partnerinstituten! 

MEET & TREAT

Wij staan altijd klaar voor een intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. 

Maak hier een afspraak voor een analyse zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

MEET & TREAT

Wij staan altijd klaar voor een intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. 

Maak hier een afspraak voor een analyse zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.