Gelaat

Your Satine skin journey starts here

Een satijnzachte en stralende huid is niet alleen een haarvrije huid. Naast onze icoone gelaatsbehandelingen met focus op huidverstrakking en contourverbetering gebruiken we gespecialiseerde producten om huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratatie, pigmentatie en rosacea.

Huidverbetering met Circadia

Met Circadia als professioneel skincare merk zetten wij in op huidverbetering door in te spelen op de natuurlijke circadiaanse ritmes van de huid. Onze huidcellen bezitten een biologische klok die het herstel en vernieuwing van de huid regelen.
Voor een gezonde huid is het dus cruciaal dat je huid de juiste stoffen binnen krijgt op het ideale moment. De producten en behandelingen van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens deze principes en zelfs terug te ‘resetten’ op de normale circadiaanse ritmes. Dit zorgt dan weer voor een efficiëntere opname en een betere werking van al je andere huidverzorging.

Skintake

Of je nu een huidprobleem wil aanpakken of mooi ouder wil worden, bij Satine begeleiden we jou graag hierin. Weet je niet welke behandeling voor jou geschikt is of wil jij jouw huid leren kennen, boek dan eerst een skintake. Tijdens dit gesprek analyseren wij jouw huid, bespreken we jouw wensen en adviseren we jou de juiste producten en behandelingen.

Behandelingen

Satine Start

Wil je starten met gelaatsbehandelingen maar weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Kies dan voor een Satine start waarbij we eerst jouw huidtype analyseren en jouw wensen bespreken. We kijken naar de noden van jouw huid en geven jou nadien een behandeling op maat.

ANTI-AGING BEHANDELINGEN

Zie je al tekenen van huidveroudering of wil je op een natuurlijke manier mooi ouder worden? Bij Satine creëren we een absoluut anti-aging effect door de combinatie van de nieuwste apparatuur met krachtige actieve bestanddelen van de producten van Circadia. Bye bye rimpels en verslapte huid!

Swich System (60 min - 120€)

Deze signature behandeling van Circadia is een uniek alternatief voor chemische peelings dat voordelen geeft aan de natuurlijke herstelmechanismen van de huid zonder schade aan te richten. Met barnsteenzuur en pyrodruivenzuur suikers geven we instant energie af aan je huidcellen en zorgen we voor een optimale uitstraling van de huid.
Swich over naar deze behandeling in kuurvorm met onze aangepaste producten voor thuisgebruik als jij huidveroudering optimaal wil aanpakken.

Huidtype: de rijpe, verouderde en hyper gepigmenteerde huid / vanaf 37 jaar

Contra-indicaties: aspirine allergie / allergie voor citroenzuur / zwanger / Accutane gebruik / antibiotica gebruik

Beyond Botox (75 min - 135€)

De ultieme anti-aging gezichtsbehandeling waarbij we de krachtige peptiden van het firming peptide masker combineren met de innovatieve bindweefselmassage van Icoone.
Deze behandeling zorgt voor een onmiddellijke verstrakking, lifting en versteviging van de huid door een verhoogde microcirculatie en ontgifting. We verbeteren hierbij de algemene huidconditie en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.

dubbele reiniging – enzymepeeling – bindweefselmassage met icoone – firming peptide masker – serum – aangepaste dag-of nachtverzorging
Huidtype: de verslapte, verouderde, UV beschadigde huid

Contra-indicaties: claustrofobie / ei allergie / rosacea

Dermaplane Glow (60 min - 90€)

De ideale behandeling voor een instant zachte huid en een mooie glow. De focus tijdens deze behandeling ligt op de zachte exfoliatie waarbij alle dode huidcellen en donshaartjes dmv een speciaal chirurgisch mesje verwijderd worden. Fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels verfijnen en oppervlakkige pigmentvlekken verhelderen.

Nadien hydrateren we de huid met het Circadian time balancing masker. Deze werkt als een krachtige vrije radicalenvanger en gaat de schadelijke effecten van digitale vervuiling tegen die stress, vermoeidheid en vroegtijdige veroudering veroorzaken. Droom hierbij weg met een verkoelende en relaxerende ice globe massage.

dubbele reiniging – dermaplaning – masker – ice globe massage – serum – aangepaste dag-of nachtverzorging

Contra-indicaties: bloedverdunners / hoge dosering aspirine / acne type 3 / verbrande huid

ACNEBEHANDELINGEN

Een acnevrije huid te mooi om waar te zijn? Zeker niet, maar het vergt wel wat toewijding en volharding. Heel consequent je thuisverzorging toepassen en aanvullend regelmatig een acnebehandeling op maat boeken. Bij Satine worden de producten en behandelingen van Circadia en de Blauman laser ingezet als ideale bondgenoten in de strijd tegen acne.

Oxygen Infusion (60 min - 100€)

Laat je huid letterlijk herademen met de Oxygen RX, een award winnend systeem voor beste acnebehandeling. Ideaal voor een onzuivere of vette huid, maar eigenlijk heeft elk huidtype hier baat bij.

We voorzien de huid van een optimale hoeveelheid zuurstof en dit heeft vele voordelen:

  • verbetert het transport van voedingsstoffen naar de huid
  • heeft een antibacteriële werking
  • werkt vaatvernauwend en kalmerend bij rosacea
  • stimuleert fibroblasten om meer collageen te produceren

Geniet van het verwarmende effect van pure zuurstof en van je rode-loper-waardige gloed achteraf!

dubbele reiniging – enzymepeeling – oxygen rx – serum – aangepaste dag-of nachtverzorging

Contra-indicaties: allergie voor citroenzuur

Deep Cleaning (60 min - 150€)

Deze behandeling is gericht op de volwassen acnehuiden waarbij we de Blauman laser inzetten voor een deep cleaning en acne behandeling. De warmte van de laserstraal zorgt ervoor dat de talgproductie wordt verminderd, wat kan helpen om verstopte poriën te verminderen en puistjes te voorkomen.

dubbele reiniging – deep cleaning met Blauman laser – masker – serum – aangepaste dag-of nachtverzorging

Teen Treat (30 min - 60€)

Deze behandeling is gericht op de jonge acnehuiden vanaf 13-14 jaar (mits toestemming van ouders). Met een diepe reiniging in combinatie met salicylzuur exfoliëren we de huid en reduceren we de talgproductie. Vervolgens pakken we de acne aan met de cocoa enzyme peeling waarbij we de huid voeden en beschermen dankzij natuurlijke antioxidanten. We sluiten de behandeling af met een verzachtende groene thee masker om onzuiverheden te verwijderen en de huid te ontgiften terwijl het een anti-inflammatoire werking en antioxidanten ondersteuning voorziet.

dubbele reiniging – enzymepeeling – masker – serum – aangepaste dag-of nachtverzorging

UPGRADE BEHANDELINGEN

Dermaplane upgrade (40€)

Upgrade jouw huidverbeterende behandeling met deze zachte exfoliatie waarbij alle dode huidcellen en donshaartjes dmv een speciaal chirurgisch mesje verwijderd worden. Fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels verfijnen en de huid en oppervlakkige pigmentvlekken verhelderen.

Contra-indicaties: bloedverdunners / hoge dosering aspirine / acne type 3 / verbrande huid

Icoone upgrade (40€)

Upgrade jouw huidverbeterende behandeling met de innovatieve bindweefselmassage van icoone. Heb je last van verslapte huid of gezwollen oogleden of wil je fijne lijntjes en rimpels aanpakken? Icoone stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert jouw huidconditie. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Aangepaste thuisverzorging

Onze huidexperten bij Satine helpen jou graag in de juiste keuze van thuisproducten tijdens een skintake of na jouw behandeling in het instituut. Door regelmatig professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging, worden beiden door elkaar versterkt en krijg je een sneller én beter resultaat.