Meet our team

Meet our team

Hi there 

Ik ben Yole, 35 jaar, laserspecialiste en zaakvoerster van Satine. 

Met Satine wil ik jou de luxe bieden van een satijnzachte huid. Geen struggles met ongewenste, ingegroeide haren! 

Vanwaar die missie? 

Als 18-jarig meisje was ik erg onzeker over mijn haargroei. Met mijn zwarte haren en bleke huid bleek ik gelukkig wel de ideale kandidaat voor laserontharing. Al snel zag ik verbluffende resultaten, maar de behandeling was helaas erg duur en pijnlijk. 

Jaren later leerde ik de Milesman diodelaser kennen en ik was meteen verkocht. De laserbehandeling was zo goed als pijnloos, verliep heel snel en dit zonder huidschade. Sindsdien ben ik zo goed als haarvrij. Geen ongemakken, schaamtegevoel of onzekerheid meer!

How it began? 

In januari 2020 startte ik in bijberoep in enkele schoonheidsinstituten en in maart 2021 opende ik mijn eigen laserinstituut in Wolvertem, Meise. 

Dankzij mijn klanten én partnerinstituten werk ik nu fulltime voor Satine. Met Gaël en Leslie aan mijn zij kunnen we nu nóg meer klanten gelukkig maken. 

Wil jij ook de stap zetten naar laserontharing? Boek dan gerust een gratis analyse. 

Meet our first team member! 

Ik ben Gaël, 27 jaar, verpleegkundige van opleiding, dierenliefhebster én het tweede gezicht van Satine Laser. 

Wil jij meer weten over laserontharing? Ik leg jou alles haarfijn uit tijdens een gratis analyse in een van onze partnerinstituten. Ik ga professioneel te werk, zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen. Een hartelijke aanpak, dat is waar ik voor sta. Met een grote smile en vol enthousiasme behandel ik je graag in een van de partnerinstituten van Satine. 

 ‘Gaël komt al een tijdje laseren in mijn salon. Ze weet wat ze doet, geeft altijd correcte informatie en veel uitleg aan de klanten. Buiten het feit dat ze haar job supergoed doet, is het een vrouw met een gouden hart. Ik kan haar blindelings vertrouwen in mijn salon en weet dat mijn klanten bij haar in goede handen zijn. Bedankt voor de leuke samenwerking, ik hoop dat deze nog jaren mag blijven duren!’ (Tinneke, Nails and Beauty by Tinneke, partner in Mechelen) 

Ontmoet onze nieuwste aanwinst! 

Hoi, ik ben Leslie, 27 jaar, en ik versterk sinds een half jaar het team. Ik hou van uitstapjes, reizen en plezier maken, een echte levensgenieter dus. Met een diploma verpleegkunde op zak heb ik de nodige kennis om jullie veilig te behandelen. Maar natuurlijk ben ik niet alleen deskundig, ik sta ook gekend om mijn zachtaardige aanpak. 

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

‘Yes! It’s Satine time again! Elke 6 weken komt Leslie van Satine Laser voor permanente laserontharing naar het instituut. De klanten kijken hier steeds naar uit. Leslie is lief, klantgericht, goedlachs, stipt, flexibel en geeft alle nodige uitleg. Een topper in haar vak. She’s one of a kind!’ (Manon, La vie en rose, partner in Ternat)

Ik ben Lore, mijn familie en vrienden omschrijven mij als een goedlachse en zorgzame persoon. Naast mijn job als verpleegkundige kan je me vaak terugvinden op restaurant voor een gezellig drankje of etentje. Ik kijk er enorm naar uit om jullie  te ontmoeten.

Ik ben Laura, 23 jaar en de jongste van ons team. Ik ben verpleegkundige van opleiding en naast mijn passie om voor mensen te zorgen, ben ik ook een catmom en een die hard swiftie. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontvangen en te behandelen!

MEET & TREAT

Wij staan altijd klaar voor een intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. 

Maak hier een afspraak voor een analyse zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

MEET & TREAT

Wij staan altijd klaar voor een intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. 

Maak hier een afspraak voor een analyse zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.